Postavke
Veličina fonta:
+
-
Kontrast:
+
-
Izgled:
+
-

Arhiva aktualnosti - objava

Zapošljavanje uz podršku

07.05.2012

Zapošljavanje uz podršku u Udruženju obrtnika Zaprešić

Radionica Zaprešić Centra za rehabilitaciju Zagreb i Tim za zapošljavanje organizirao je u suradnji s Udruženjem obrtnika Zaprešić u četvrtak, 26.4.2012. godine prezentaciju programa Centra ”Zapošljavanje uz podršku na otvorenom tržištu rada”. Koordinatorica prof. Elizabeta Milković prezentirala je Put od dnevnog centra-radionice do otvorenog tržišta rada nakon čega je prikazan film ”Zapošljavanje” snimatelja Danijela Šimunića. Voditeljica Zapošljavanja prof. Ivančica Kancir informirala je okupljene gdje smo danas, uz svjedočenja korisnika u zapošljavanju. Čestitke Robertu i Željku. Osobnim dolaskom i svjedočenjem direktor Kuhne-Nagel gospodin Emil Justinić prenio je svoja iskustva okupljenim obrtnicima Grada Zaprešića. Grupa korisnika Radionice Zaprešić predstavila se potencijalnim poslodavcima sa svojim željama i razmišljanjima. Čestitamo Matiji, Davidu, Angelini i Tamari. Gospođa Sedak, Davidova majka, govorila je o Davidovom razvoju i iskustvu, kao i razmišljanjima roditelja. Kroz diskusiju okupljenih izmjenjivala su se pitanja i ideje , te vjerujemo kako smo na pravom putu.

Ovaj skup ostavio je snažan dojam na sve okupljene. Zajednički, prihvaćanjem različitosti, uvažavanjem osobnih potreba i postignuća, doprinosimo kontinuiranom osobnom razvoju, raznovrsnosti izbora I uključenosti u život lokalne zajednice osoba s intelektualnim teškoćama I njihovih obitelji.

Na slijedećim internet stranicama možete vidjeti kako su mediji u lokalnoj zajednici izvještavali o prezentaciji programa Zapošljavanja uz podršku

Video TV-Zaprešić

Članak na službenim stranicama grada Zaprešića