Postavke
Veličina fonta:
+
-
Kontrast:
+
-
Izgled:
+
-

Arhiva aktualnosti - objava

Svečano potpisivanje

25.04.2019

Svečano potpisivanje ugovora o suradnji s medicinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu

Nastavno na dobru suradnju između Centra za rehabilitaciju Zagreb (CRZ) i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak 25. 4. 2019. godine svečano je potpisan Ugovor o suradnji između Medicinskog fakulteta i Centra za rehabilitaciju Zagreb.
Ugovor su potpisali dekan Medicinskog fakulteta prof. dr. sc. Marijan Klarica i ravnateljica Centra Ružica Stipčić, dipl. def.

Svečanosti su s Medicinskog fakulteta nazočili prof. dr. sc. Sven Seiwerth prodekan za diplomsku nastavu na integriranom studiju medicine, prof. dr. sc. Mirjana Kujundžić Tiljak ravnateljica Škole narodnog zdravlja „Andrija Štampar“, prof. dr. sc. Vesna Jureša donedavna prodekanica za nove studijske programe, prof. dr. sc. Srećko Gajović pročelnik Katedre za histologiju i embriologiju, pročelnik Odsjeka za neurogenetiku, medicinsku genetiku i regenerativnu neuroznanost s Hrvatskog instituta za istraživanje mozga, dr sc. spec. školske medicine Marjeta Majer, znanstveni suradnik s Katedre za socijalnu medicinu i organizaciju zdravstvene zaštite, a iz Centra za rehabilitaciju Zagreb nazočili su Ada Filipaj, dipl. soc radnik, vještak i vanjski suradnik na diplomskom studiju Sestrinstva, mr. sc. Teodora Not predstojnica podružnice Sloboština CRZ-a, naslovni viši predavač Medicinskog fakulteta, Smiljana Eljuga prof. def. voditeljica Odjela stručne podrške u obitelji i Mladen Mužek prof. psih. predstojnik podružnice Sloboština 2 CRZ-a.
Dr. sc. Marjeta Majer pročitala je dijelove eseja studenata I godine studija Medicine s vježbi u Centru za rehabilitaciju Zagreb u okviru predmeta Zaštita zdravlja mladih.

Još jednom zahvaljujemo dekanu Medicinskog fakulteta na suradnji i ukazanom povjerenju.