Postavke
Veličina fonta:
+
-
Kontrast:
+
-
Izgled:
+
-

Arhiva aktualnosti - objava

Snimljen spot “SVI SMO MI ISTI” u suradnji sa zborom Osnovne škole Marina Držića i proslavljene violončelistice Ane Rucner pod pokroviteljstvom Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

04.11.2021

 

Himna prijateljstva „Svi smo mi isti”, nastala je druženjem zboraša OŠ Marina Držića i podružnice Sloboština Centra za rehabilitaciju Zagreb, a preraslo je u pravo prijateljstvo koje nosi zajedništvo, toleranciju i prihvaćanje djece s teškoćama u razvoju. Ponosni smo što možemo javnosti objaviti onaj mali, ali značajni projekt zajedničkog rada i nastojanja da djecu s teškoćama u razvoju prihvati lokalna zajednica na način kako to djeca zaslužuju. U parku podružnice na dan snimanja sve je prštalo od radosti, veselja i jednakosti, čime je naš mali projekt ostvaren. Zahvaljujem svima na podršci, prije svega djeci, roditeljima, djelatnicima škole i podružnice, napose našoj dragoj Ani i počasnom pokrovitelju Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Zahvaljujemo ujedno i našim donatorima koji su pripomogli realizaciju projekta „Svi smo mi isti „ a to su Udruga građana Dugave, POVJERENSTVO ZA PREVENCIJU NASILJA I OČUVANJE OBITELJI LIONS DISTRIKT 126 HRVATSKA , tvrtka Bo-frost,  Studio Fun House  i PR 365 komunikacije d.o.o.

ravnateljica Centra za rehabilitaciju Zagreb

mr. sc. Teodora Not

 

Kada smo pitali Anu Rucner hoće li biti dio naše predivne priče, poslala nam je poruku:

 

Ovako se vježbalo:

Tonski studio Fun House / prof. Katarina Kalajdžić Golac s autorom pjesme Pavom Tudikom i ton majstorom Berkom Muratovićem

 

Iz medija:

Pročitaj tekst u Story-u

Pročitaj tekst na T-portalu

Pročitaj tekst na Medjimurje Press-u

Pročitaj tekst na portalu She.hr