Postavke
Veličina fonta:
+
-
Kontrast:
+
-
Izgled:
+
-

Arhiva aktualnosti - objava

Mali MONTMARTRE

17.02.2020

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na svečano otvaranje inkluzivne likovne kolonije”Mali Montmartre na Sloboštini» uz sudjelovanje djece osnovnih škola i vrtića iz lokalne zajednice i likovnih umjetnika i pedagoga u petak 21. veljače u 9.30 sati u dvorani Trokut podružnice Sloboština, Nikole Andrića 3, Zagreb

Kroz zajedničko druženje kistom, perom, bojom i glazbom pokazati ćemo Vam kako smo više slični nego različiti te time pridonijeti većem prihvaćanju i druženju s djecom s teškoćama u razvoju.
Na radionici je predviđeno 100 djece uz likovne umjetnike, likovne pedagoge, edukacijske rehabilitatore i nastavnike.
Zajedničkim djelovanjem svih sudionika likovne radionice želimo dodatno doprinijeti širokom rasponu stjecanja senzornih iskustava uključujući sve senzorne modalitete u djece.
Likovni radovi biti će izloženi u za to prigodnom prostoru do uručivanja najboljih radova djece, odabirom likovnih umjetnika, kao poklon sudionicima na Međunarodnom natjecanju glazbene mladeži Lions Grand Prix -u 2020.
Kako se u svom radu dotičemo gotovo svih područja života djeteta ovo je prilika da uspješnom korelacijom svih dionika pospješimo ostanak sretne, zadovoljne i aktivne djece u zajednici.