Postavke
Veličina fonta:
+
-
Kontrast:
+
-
Izgled:
+
-

Arhiva aktualnosti - objava

Humanitarni koncert i Aukcija slika Paunovac 2005

18.07.2005

Dana 07.06.2005. godine u Centru za rehabilitaciju ”Zagreb”, podružnica Paunovac održan je Humanitarni koncert i Aukcija slika u sklopu Humanitarne akcije ”Halo za Paunovac”.
Ova Humanitarna akcija započela je sa svrhom da se prikupe materijalna sredstva za poboljšanje uvjeta stanovanja korisnika Paunovca odnosno za podizanje kvalitete života i življenja naših korisnika.
Na Humanitarnom koncertu nastupili su sljedeći umjetnici: Vlado Kalember, Minea, Ivana Kindl, Ana Rauchner, Toni Cetinski Boris Barbarović.

Poslije sjajnog koncerta uslijedila je Aukcija slika koju je vrlo uspješno vodio Vicko Vicković. Aukcija je prošla sjajno. Od 25 ponuđenih umjetničkih djela naših umjetnika uspjelo se prodati 19 umjetničkih slika i sakupiti 130000,00 kuna.

Na koncertu i aukciji bili su nazočni brojni gosti, slikari, političari i javne osobe našega grada na čelu sa predsjednikom Gradskog ureda za zdravstvo i socijalnu skrb grada Zagreba dr. Zvonimirom Šostarom.

Uz svečanu večeru i divno druženje svih sudionika i djece Centra proslava je završila uz jedno veliko ”HVALA” djece Centra svima koji su dali dio svoga srca, a i naravno i materijalnu potporu našoj Humanitarnoj akciji ”Halo za Paunovac”.

mr. Ante Živković