Postavke
Veličina fonta:
+
-
Kontrast:
+
-
Izgled:
+
-

Arhiva aktualnosti - objava

Festival prijateljstva u Sloboštini

15.06.2022

U Centru za rehabilitaciju Zagreb, u subotu 04.06.2022. u parku podružnice Sloboština uz zvuke Himne prijateljstva „Svi smo mi isti“ koju je izveo Zbor OŠ Marin Držić pod vodstvom profesorice glazbene kulture Katarine Kalajžić Golac i podizanjem festivalske zastave, ravnateljica Centra za rehabilitaciju Zagreb mr. sc. Teodora Not otvorila je 9. Festival prijateljstva uz nazočnost predstavnika pokrovitelja Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i predstavnice Gradonačelnika Grada Zagreba mr.sc. Sandre Čirkinagić.

U obiteljskom ozračju i druženju djeca, roditelji, posjetitelji i naši dragi gosti  upoznali su naše korisnike kroz niz sportskih, zabavnih i kreativnih radionica u organizaciji stručnjaka podružnice.

Na ovogodišnji festival osim naših prijatelja i kolega iz OŠ Otok i OŠ Dugave pozvali smo i djecu iz ratom raseljene Ukrajine koja su privremeno smještena u blizini Samobora.

Cilj je poticati i podržavati inkluziju djece i mladih s intelektualnim teškoćama te ostvarivati bolju i kvalitetniju suradnju s lokalnom zajednicom.

Cijeli događaj upotpunio je Abi Seydi koji je svojim nastupom i glazbom razveselio i rasplesao naše najmlađe.

Na kraju osmijeh, sreća, veselje i dobro raspoloženje na licima djece i odraslih učinili su cilj ove manifestacije ostvarenim.

Zahvaljujemo svima na podršci: djeci, roditeljima, djelatnicima, gostima a napose našoj dragoj Katarini, Zboru OŠ Marin Držić, Abiju, Zajednici žena Katarina Zrinski Novi Zagreb Istok,  sponzorima LC Kontesa Nera i Bofrostu *C d.o.o.