Postavke
Veličina fonta:
+
-
Kontrast:
+
-
Izgled:
+
-

Arhiva aktualnosti - objava

10. godina provođenja programa Zapošljavanja

07.05.2013

Dana 25.04. u 13 h u prostorijama Mjesnog odbora Vijeća gradske četvrti Stenjevec-Jug organizirana je proslava 10. godina provođenja Programa“ Zapošljavanja na otvorenom tržištu rada“ korisnika
Centra za rehabilitaciju „Zagreb“. Tim za „Zapošljavanje“ Dislocirane jedinice CRZ-a prikazao je prezentaciju i film pod naslovom „Put od dnevnog centra-radionice do otvorenog tržišta rada“.
Ujedno je korištena prigoda da isti Tim prezentira novi projekt Dioslocirane jedinice „Centar za pružanje podrške pri zapošljavanju osoba s intelektualnim teškoćama“, koji je podržan i financiran od Europske unije- Program Europske unije za Hrvatsku IPA IV. Komponenta-Razvoj ljudskih potencijala .

Partneri u Projektu su Gradsko društvo Crvenog križa i Volonterski centar Zagreb.

Projekt kreće u realizaciju u travnju ove godine, a trajat će 15 mjeseci.

Proslavi su prisustvovali gosti i uzvanici iz našeg Centra i drugih srodnih Ustanova i Udruga,te predstavnici Grada gdin. Bandić, gradonačelnik grada Zagreba te gđa. Marinka Bakula Anđelić.

Cijenjenim gostima obratila se ravnateljica Centra za rehabilitaciju „Zagreb“, prof.def. Vesna Muraja, a prezentirale su program i projekt prof.def. Ivančica Savić, voditeljica Tima za zapošljavanje te koordinatorica „Zapošljavanja“, pof.def. Elizabeta Milković. Korisnici su iznijeli svoja iskustva i zadovoljstvo radom i pokazali primjer dobre prakse za sve ostale korisnike koji će biti obuhvaćeni Projektom Eu.

Sve prisutne je pozdravio i sa nekoliko prigodnih riječi se obratio gospodin Bandić.