Postavke
Veličina fonta:
+
-
Kontrast:
+
-
Izgled:
+
-

Lokacije


Na temelju objavljenog javnog natječaja na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i web. stranicama Centra od dana 23.02.2023. godine,  pristigle  natječajne dokumentacije  i selekcijskog intervjua s kandidatima Povjerenstvo je odabralo na radno mjesto radnog terapeuta na neodređeno puno radno vrijeme – 1 izvršitelj, kandidata: Valreio Herman, prvostupnik radne terapije, položen stručni ispit, odobrenje za samostalan rad Danom objave ove obavijesti o izboru svi kandidati se smatraju obaviješteni o ishodu natječajnog postupka. Svim kandidatima zahvaljujemo na iskazanoj želji za radom u Centru za rehabilitaciju Zagreb.

Lokacije


Na temelju objavljenog javnog natječaja na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i web. stranicama Centra od dana 06.02.2024.  godine,  pristigle  natječajne dokumentacije  i selekcijskog intervjua s kandidatima Povjerenstvo  nije odabralo niti jednog kandidata prijavljenog na natječaj na radno mjesto socijalnog radnika na određeno puno radno vrijeme, Danom objave ove obavijesti o neizboru kandidata svi kandidati se smatraju obaviješteni o ishodu natječajnog postupka. Svim kandidatima zahvaljujemo na iskazanoj želji za radom u Centru za rehabilitaciju Zagreb.

Lokacije


Na temelju objavljenog javnog natječaja na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i web. stranicama Centra od dana 31.01.2024.  godine,  pristigle  natječajne dokumentacije  i selekcijskog intervjua s kandidatima Povjerenstvo je odabralo na radno mjesto radnog instruktora na neodređeno puno radno vrijeme – 1 izvršitelj, kandidata: Valentino Škiljan, prvostupnik radne terapije, odobrenje za samostalni rad, uvjerenje o položenom stručnom ispitu. Danom objave ove obavijesti o izboru svi kandidati se smatraju obaviješteni o ishodu natječajnog postupka. Svim kandidatima zahvaljujemo na iskazanoj želji za radom u Centru za rehabilitaciju Zagreb.