Centar za rehabilitaciju Zagreb


  • English language

Dislocirana jedinica - Sesvetski Kraljevec

Proizvodi radionice Sesvetski Kraljevec

U radionicu Sesvetski Kraljevec  je uključeno 10-tero korisnika, 6 cura i 4 dečka. U radionici se uz stručan defektološki rad svakodnevno provodi psiho-socijalna rehabilitacija i radno-okupacijske aktivnosti. Program u radionici provodi defektolog i radni instruktor, obuhvaćene sui  aktivnosti svakodnevnog življenja, strukturirano provođenje slobodnog vremena , kreativne aktivnosti i psihosocijalna rehabilitacija (individualni rad, rad na samozastupanju  i osamostaljivanju...)

Naš kreativni rad u radionici obuhvaća izradu predmeta od tekstila, drveta i ostalih  prirodnih materijala, oslikavanje tekstila, stakla, drveta i keramike, te izrada prigodnih ukrasa. Tokom rada do izražaja dolaze sposobnosti i kreativnost naših korisnika u radu sa određenim materijalom, a time se  potiče  osjećaj vrijednosti i postiže se veći stupanj samostalnosti i izražavanja.  Ovakav način rada omogućava nam  upoznavanje naše okoline sa mogućnostima i sposobnostima osoba s posebnim potrebama.
Mala smo zajednica ali izuzetno smo složni i veseli. Volimo sve što vole mladi, pjesmu,  ples, izlete, proslave rođendana i zajednička druženja. Sudjelujemo na svim manifestacijama i događanjima. Izuzetno nam je važna lokalna zajednica koja nas je prepoznala kao vrijedne članove društva stoga imamo njihovu podršku i razumijevanje ( galerija ULUPUH, mjesni odbor Sesv. Kraljevec, OŠ Sesv. Kraljevec , udruga Nika, KUD Prigorec, župni ured , udruga Hrvatska žena i mnogi naši sugrađani).
Ovo je bio službeni dio, a najbolje bi bilo da nam dođete  u posjetu i tada ćete prepoznati našu poruku I MI IMAMO SVOJ KOMADIĆ RAJA.

Pozdrav i vidimo se.

  • CR Zagreb
  • Dislocirana jedinica - Sesvetski Kraljevec
  • Školska 1
  • Sesvetski Kraljevec
  • tel: 091 1640 150

Kontakt osobe:

Ljiljana Vučetić, prof. def.

Diana Mihalić, radni instruktor

Aktualnosti

14.3.2020.

KORONA VIRUS

naputci i preporuke u svrhu sprječavanja epidemije bolesti...

Opširnije »

Arhiva aktualnosti »